Domingo, 30 Octubre 2022 10:58

Concurs Calendari 2023

Un any més, i com ve sent habitual últimament, s'està duent a terme la presentació i votació de les fotografies que configuraran el calendari del 2023, dissenyat per la nostra associació. Les fotografies proposades són treballs realitzats pels nostres socis i sòcies. Les 12 fotografies que apareixeran al calendari seran les més votades, mitjançant votació interna. A continuació podeu veure les 30 propostes presentades:


Un año más, y como viene siendo habitual últimamente, se está llevando a cabo la presentación y votación de las fotografías que configuraran el calendario del 2023, diseñado por nuestra asociación. Las fotografías que se han propuesto son trabajos realizados por nuestros socios/as. Las 12 fotografías que aparecerán en el calendario serán las más votadas, mediante votación interna. Aquí podéis ver las 30 propuestas presentadas:

Jueves, 27 Octubre 2022 17:03

Crònica Barcelona Open Day 2022

openday2022

El passat 20 d'octubre del 2022, l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, AENA i l'Associació Spotters Barcelona-El Prat van organitzar l'Open Day Barcelona 2022.

Després d'uns anys d'aturada, per culpa de la pandèmia que va provocar el COVID, el món de l'spotting va tornar a sentir aquelles sensacions inexplicables que provoca poder estar a peu de pista, fotografiant els avions i saludant a les tripulacions de les aeronaus. Salutacions recíproques que demostren que, uns professionalment i altres per hobby, a tots ens encanta i fascina tot allò relacionat amb l'aviació i la fotografia.

Va ser un Open esperat i desitjat. Com a mostra la gran participació que va tenir. Des del primer dia que es va publicar l'esdeveniment es va produir una gran expectació. Prova d'això és que totes les places van quedar copades als primers minuts després d'obrir el termini d'inscripció.

Van participar a l'esdeveniment socis/es de l'associació i spotters no socis, ja que hi havia més d'un 15% de places obertes a participants no associats.

Va ser una gran festa de l'spotting. Gosem dir, la millor festa de l'spotting que es pot celebrar a Barcelona.

Sábado, 24 Septiembre 2022 10:21

Open Day Barcelona 2022

Open Day Barcelona 2022Després de més de 2 anys, i un cop finalitzada la maleïda pandèmia, l’Associació Spotters Barcelona-El Prat juntament amb AENA Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat recuperem l’organització de l’Open Day, que se celebrarà el proper 20 d’octubre de 2022.

Enrere queda el mal regust que ens va quedar, quan a pocs dies de celebrar l’Open del 2020, va esclatar la pandèmia del Coronavirus que tantes vides s’ha endut.

El proper dia 20 d’octubre retorna a la plataforma de l’aeroport la il·lusió dels spotters, que veuen en l’Open Day el dia més esperat de tot l’any per a fer més gran aquesta gran afició que és l’spotting.

Spotters, pilots, organitzadors, etc. ens retrobarem el dia 20 d’octubre, per expressar amb les nostres fotografies, un sentiment comú: La passió per la fotografia i per l’aviació. Uns professionalment i altres per hobby. Intercanviarem salutacions i somriures de complicitat.

Les inscripcions van quedar obertes, i tothom va recuperar la il·lusió de poder participar en aquesta gran festa. Però no tothom hi podrà participar per limitacions d’aforament. Demanem disculpes. Continuarem treballant en un futur per aconseguir ser més participants en el proper Open Day.

Agraïm a AENA Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, la predisposició mostrada en la coorganització de l’Open Day 2022.

Sábado, 19 Marzo 2022 16:36

Nuestros Socios

Desde esta sección queremos dar a conocer el trabajo de nuestros socios.

Ioan Alonso Gil JetPhotos
José Luís Andrés Flickr
Josep Manel Boix Web
Pol Boleda Instagram
Antoni Casas Instagram
Aleix Cortés Instagram
Orestes de Mora Flickr
Alejandro de Prado Flickr
Carolina Deibe Instagram
Pere Escala Flickr
Toni Figueras Instagram
Ramon Jordi Web
Joan Carles Lacruz Web
Álvaro Martín Instagram
Oscar Martínez Instagram
Oriol París Flickr
Toni Pozo Instagram
Joaquín Tejedor Flickr
Enrique Tejero Flickr
Ennio Varani Flickr
Manuel Zarallo Airfleets
Si eres socio y quieres que compartamos aquí tu web o cuenta, envíanos un correo electrónico a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..
Lunes, 14 Marzo 2022 16:42

Junta Directiva

La Junta Directiva de la Associació de Spotters Barcelona - El Prat está formada por los siguientes miembros:

Presidente Joan Carles Lacruz
Vicepresidente Óscar Martínez
Secretario José Luís Andrés
Tresorera Carolina Deibe
Vocales Joan Borràs
Vicente Lamata
Araceli Villodres
Josep Pons
Xavier Baselga

Para contactar con la Junta Directiva o cualquiera de sus miembros, puedes enviarnos un correo electrónico a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

El 24 de marzo, las pistas paralelas del aeropuerto de Barcelona cambiaran su denominación debido al desplazamiento del polo norte magnético. Los cambios seran los siguientes:

  • La pista 07L cambiará a 06L
  • La pista 07R cambiará a 06R
  • La pista 25L cambiará a 24L
  • La pista 25R cambiará a 24R

mapa0624.jpg

La denominación 07-25 se usaba desde que la actual pista 07L-25R fue construida en 1948, por lo que se trata del primer cambio que esta sufre tras 74 años de servicio. Por otro lado, la pista transveral 02-20 mantendrá la denominación actual.

Está aquí: Inicio LA ASOCIACIÓN Comunicados SpottersBCNElPrat