Visita a la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya

Publicat

Visita FPAC

El passat dissabte, dia 15 d’abril de 2023, una representació de la nostra associació va visitar els hangars que la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya té a les instal·lacions de l’Aeroport de Sabadell.

Allà vam poder gaudir i fotografiar el Boeing PT-13 B Stearman, l’Antonov An-2 R, el Brügger Colibri, l’Hispano Aviación HA-220 Super Saeta, el McDonnell Douglas F-4C Phantom II i el Polikarpov I-153 Chaica, entre d’altres.

Va ser una jornada molt interessant. En la sessió fotogràfica també vam gaudir de la presència de dues models, la Júlia i la Maria, que ens van poder traslladar a èpoques on es podien veure volar molts dels avions allà exposats.

Va ser un matí de germanor i retrobament de socis i sòcies que, amb entusiasme i alegria, vam fer treballar les notres màquines de fotografiar, per a aconseguir les millors instantànies d’una gran exposició d’aeronaus.

Des de l’Associació Spotters Barcelona-El Prat volem felicitar a la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya pel gran treball de museització i manteniment que fa d’avions que han fet història.
El pasado sábado, día 15 de abril de 2023, una representación de nuestra asociación visitó los hangares que la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya tiene en las instalaciones del Aeropuerto de Sabadell.

Allí pudimos disfrutar y fotografiar el Boeing PT-13 B Stearman, el Antonov An-2 R, el Brügger Colibri, el Hispano Aviación HA-220 Super Saeta, el McDonnell Douglas F-4C Phantom II y el Polikarpov I-153 Chaica, entre otros.

Fue una jornada muy interesante. En la sesión fotográfica también disfrutamos de la presencia de dos modelos, Julia y Maria, que nos permitieron trasladarnos a épocas en las que se podían ver volar muchos de los aviones allí expuestos.

Fue una mañana de hermandad y reencuentro de socios y socias que, con entusiasmo y alegría, hicimos trabajar nuestras máquinas de fotografiar para conseguir las mejores instantáneas de una gran exposición de aeronaves.

Desde la Associació Spotters Barcelona-El Prat queremos felicitar a la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya por el gran trabajo de museización y mantenimiento que llevan a cabo de aviones que han hecho historia.