Sábado, 24 Septiembre 2022 10:21

Open Day Barcelona 2022

Open Day Barcelona 2022Després de més de 2 anys, i un cop finalitzada la maleïda pandèmia, l’Associació Spotters Barcelona-El Prat juntament amb AENA Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat recuperem l’organització de l’Open Day, que se celebrarà el proper 20 d’octubre de 2022.

Enrere queda el mal regust que ens va quedar, quan a pocs dies de celebrar l’Open del 2020, va esclatar la pandèmia del Coronavirus que tantes vides s’ha endut.

El proper dia 20 d’octubre retorna a la plataforma de l’aeroport la il·lusió dels spotters, que veuen en l’Open Day el dia més esperat de tot l’any per a fer més gran aquesta gran afició que és l’spotting.

Spotters, pilots, organitzadors, etc. ens retrobarem el dia 20 d’octubre, per expressar amb les nostres fotografies, un sentiment comú: La passió per la fotografia i per l’aviació. Uns professionalment i altres per hobby. Intercanviarem salutacions i somriures de complicitat.

Les inscripcions van quedar obertes, i tothom va recuperar la il·lusió de poder participar en aquesta gran festa. Però no tothom hi podrà participar per limitacions d’aforament. Demanem disculpes. Continuarem treballant en un futur per aconseguir ser més participants en el proper Open Day.

Agraïm a AENA Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, la predisposició mostrada en la coorganització de l’Open Day 2022.

Sábado, 19 Marzo 2022 16:36

Nuestros Socios

Desde esta sección queremos dar a conocer el trabajo de nuestros socios.

José Luís Andrés Flickr
Josep Manel Boix Web
Pol Boleda Instagram
Antoni Casas Instagram
Aleix Cortés Instagram
Orestes de Mora Flickr
Alejandro de Prado Flickr
Carolina Deibe Instagram
Pere Escala Flickr
Toni Figueras Instagram
Ramon Jordi Web
Joan Carles Lacruz Web
Álvaro Martín Instagram
Oscar Martínez Instagram
Oriol París Flickr
Toni Pozo Instagram
Joaquín Tejedor Flickr
Enrique Tejero Flickr
Ennio Varani Flickr
Manuel Zarallo Airfleets
Si eres socio y quieres que compartamos aquí tu web o cuenta, envíanos un correo electrónico a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..
Lunes, 14 Marzo 2022 16:42

Junta Directiva

La Junta Directiva de la Associació de Spotters Barcelona - El Prat está formada por los siguientes miembros:

Presidente Joan Carles Lacruz
Vicepresidente Óscar Martínez
Secretario José Luís Andrés
Tresorera Carolina Deibe
Vocales Joan Borràs
Vicente Lamata
Araceli Villodres
Josep Pons
Xavier Baselga

Para contactar con la Junta Directiva o cualquiera de sus miembros, puedes enviarnos un correo electrónico a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..

El 24 de marzo, las pistas paralelas del aeropuerto de Barcelona cambiaran su denominación debido al desplazamiento del polo norte magnético. Los cambios seran los siguientes:

  • La pista 07L cambiará a 06L
  • La pista 07R cambiará a 06R
  • La pista 25L cambiará a 24L
  • La pista 25R cambiará a 24R

mapa0624.jpg

La denominación 07-25 se usaba desde que la actual pista 07L-25R fue construida en 1948, por lo que se trata del primer cambio que esta sufre tras 74 años de servicio. Por otro lado, la pista transveral 02-20 mantendrá la denominación actual.

Está aquí: Inicio SpottersBCNElPrat