Barcelona Open Day 2022

Publicat

Després de més de 2 anys, i un cop finalitzada la maleïda pandèmia, l’Associació Spotters Barcelona-El Prat juntament amb AENA Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat recuperem l’organització de l’Open Day, que se celebrarà el proper 20 d’octubre de 2022. Enrere queda el mal regust que ens va quedar, quan a pocs dies de celebrar l’Open del 2020, va esclatar la pandèmia del Coronavirus que tantes vides s’ha endut.

El proper dia 20 d’octubre retorna a la plataforma de l’aeroport la il·lusió dels spotters, que veuen en l’Open Day el dia més esperat de tot l’any per a fer més gran aquesta gran afició que és l’spotting.
Spotters, pilots, organitzadors, etc. ens retrobarem el dia 20 d’octubre, per expressar amb les nostres fotografies, un sentiment comú: La passió per la fotografia i per l’aviació. Uns professionalment i altres per hobby. Intercanviarem salutacions i somriures de complicitat.

Les inscripcions van quedar obertes, i tothom va recuperar la il·lusió de poder participar en aquesta gran festa. Però no tothom hi podrà participar per limitacions d’aforament. Demanem disculpes. Continuarem treballant en un futur per aconseguir ser més participants en el proper Open Day.

Agraïm a AENA Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, la predisposició mostrada en la coorganització de l’Open Day 2022.
Después de más de 2 años, y una vez finalizada la maldita pandemia, la Asociación Spotters Barcelona-El Prat, junto con AENA Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, recuperamos la organización del Open Day, que se celebrará el próximo 20 d octubre de 2022.

Atrás queda el mal sabor que nos quedó, cuando a pocos días de celebrar el Open Day de 2020, estalló la pandemia del Coronavirus que tantas vidas se ha llevado.

El próximo día 20 de octubre vuelve a la plataforma del aeropuerto, la ilusión de los spotters que, ven en el Open Day el día más esperado de todo el año, para hacer todavía más grande, esta gran afición que es el spotting.

Spotters, pilotos, organizadores, etc. nos reencontraremos el día 20 de octubre, para expresar con nuestras fotografías, un sentimiento común: La pasión por la fotografía y por la aviación. Unos profesionalmente y otros por hobby. Intercambiaremos saludos y sonrisas de complicidad.

Las inscripciones quedaron abiertas y todo el mundo recuperó la ilusión de poder participar en esta gran fiesta. Pero no todo el mundo podrá participar, por limitaciones de aforo. Pedimos disculpas. Continuaremos trabajando en un futuro para conseguir ser más participantes en el próximo Open Day.

Agradecemos a AENA Aeropuerto Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, la predisposición mostrada en la coorganización del Open Day 2022.