Visita a l’empresa Coptering (Aeroport de Sabadell)

Publicat

El divendres dia 24 de novembre de 2023, una representació de l’associació va visitar les instal·lacions de Coptering; empresa fundada l’any 2011 i que té la base d’operacions a l’Aeroport de Sabadell, oferint una àmplia gamma de serveis especialitzats en el transport públic de passatgers, formació aeronàutica, filmació/fotografia aèria i manteniment d’aeronaus.

Després de donar-nos la benvinguda i una petita explicació del que és l’empresa, vam anar a l’hangar, on vam trobar:
  • 2 helicòpters Airbus AS 355N.
  • 2 helicòpters Cabri G2 Guimbal.
Vam treure les nostres càmeres i vam començar a fer fotografies als aparells. Els vam poder fotografiar per fora i per dins, mentre rebíem tota mena d’explicacions per part del personal de Coptering, que en tot moment va demostrar un excel·lent coneixement i gran professionalitat.
El viernes día 24 de noviembre de 2023, una representación de la asociación visitó las instalaciones de Coptering; empresa fundada en el año 2011 y que tiene la base de operaciones en el Aeropuerto de Sabadell, ofreciendo una amplia gama de servicios especializados en el trasporte público de pasajeros, formación aeronautica, filmación/fotografía aérea y mantenimiento de aeronaves.

Después de darnos la bienvenida y una pequeña explicación de la empresa, fuimos al hangar, dónde encontramos:
  • 2 helicòpters Airbus AS 355N.
  • 2 helicòpters Cabri G2 Guimbal.
Sacamos nuestras cámaras y empezamos a fotografiar a los aparatos. Los pudimos fotografiar por fuera y por dentro, mientras recibíamos todo tipo de expliaciones por parte del personal de Coptering, que en todo momento demostró un excelento conocimiento y gran profesionalidad.
Mentre fèiem fotografies, i en grups de dues persones, anàvem entrant al simulador que tenen. Poc després ens van avisar que estaven a punt d’enlairar-se el dos Cabri G2 Guimbal i ràpidament vam sortir per gaudir de l’experiència de viure de prop l’enlairament d’aquests aparells.

Finalment vam tornar a les oficines de l’empresa, i tot intercanviant experiències, vam fer un cafè per a posar fi a la visita.

Des de l’associació volem agrair a l’empresa Coptering que ens convidés a visitar les seves instal·lacions i poder conèixer molt de prop allò que, des de la terrassa de l’aeroclub, fotografiem de lluny amb les nostres càmeres i objectius.
Mientras hacíamos fotografías, y en grupos de dos personas, fuimos entrando al simulador que tienen. Poco después nos avisaron de que estaban a punto de despegar los dos Cabri G2 Guimbal y rápidamente salimos para disfrutar de la experiencia de vivir de cerca el despegue de estos aparatos.

Finalmente volvimos a las oficinas de la empresa, y intecambiando experiencias, hicimos un café para poner fin a la visita.

Desde la asociación queremos agradecer a la empresa Coptering que nos invitase a visitar sus instalaciones y poder conocer mucho más de cerca aquello que, desde la terraza del aeroclub, fotografiamos de lejos con nuestras cámaras y objetivos.