Singapore Airlines recupera els vols directes entre Singapur i Barcelona

Publicat

El passat dimarts, 4 de juliol de 2023, amb motiu de la reactivació dels vols directes que opera l’aerolínia Singapore Airlines des de Barcelona a Singapur, es va dur a terme la presentació a l’Aeroport de Barcelona.

A aquesta presentació van assistir, en representació de la nostra associació, el membres de Junta: Oscar Martínez, Xavier Castells i José Luís Andrés. Els nostres companys van poder conèixer de primera mà els serveis i productes incorporats a l’interior de la moderna flota, amb un exclusiu tour per totes les cabines de l’A350-900.

L’acte va ser presentat per:
  • Joan Lim, Directora General de Singapore Airlines a Espanya i Portugal.
  • Carlos Estarán, Director Comercial de Singapore Airlines a Espanya.

Durant el seu parlament, Joan Lim, va afirmar que: “al llarg d’aquests anys, hem consolidat la nostra posició i reputació com a millor aerolínia per viatjar al Sud-est Asiàtic des d’Espanya i ens comprometem a mantenir la qualitat dels nostres productes i serveis per oferir als nostres clients l’excel·lència que esperen de nosaltres”.

Singapore Airlines (SIA) reactiva els vols sense parades per viatjar des de Barcelona a Singapur, incrementant a partir d’avui la seva operativa regular a 7 freqüències per setmana, oferint als passatgers un vol diari des d’Espanya a Singapur i Àsia-Pacífic. D’aquesta manera, i amb l’objectiu de donar resposta a l’alta demanda a la temporada de vacances, entre el 4 de juliol i el 29 d’agost d’aquest any es podrà viatjar dos dies a la setmana des de la ciutat comtal fins a Singapur sense fer parades. Aquests dos vols directes complementaran els cinc vols setmanals que ofereix actualment la companyia des de la capital catalana fins a Singapur via Milà.

Aquest esdeveniment va quedat inaugurat amb un acte de benvinguda celebrat a la porta d’embarcament des d’on ha sortit la nova freqüència de Singapore Airlines cap a Singapur. L’esdeveniment, que ha comptat amb una visita exclusiva per part dels mitjans a l’interior de l’Airbus A350, també ha comptat amb un photoshooting perquè els passatgers puguin recordar aquest dia, un petit esmorzar i la presència de representants de l’aerolínia.
El pasado martes, 4 de julio de 2023, con motivo de la reactivación de los vuelos directos que opera la aerolínea Singapore Airlines desde Barcelona a Singapur, se realizó la presentación en el Aeropuerto de Barcelona.

A esta presentación asistieron, en representación de nuestra asociación, los miembros de Junta: Oscar Martínez, Xavier Castells y José Luís Andrés. Nuestros compañeros pudieron conocer de primera mano los servicios y productos incorporados en el interior de la moderna flota, con un exclusivo tour por todas las cabinas del A350-900.

El acto fue presentado por:
  • Joan Lim, Directora General de Singapore Airlines en España y Portugal.
  • Carlos Estarán, Director Comercial de Singapore Airlines en España.

Durante su parlamento, Joan Lim, afirmó que: “a lo largo de estos años, hemos consolidado nuestra posición y reputación como mejor aerolínea para viajar al Sudeste Asiático desde España y nos comprometemos a mantener la calidad de los productos y servicios para ofrecer a nuestros clientes la excelencia que esperan de nosotros”.

Singapore Airlines (SIA) reactiva los vuelos sin paradas para viajar desde Barcelona a Singapur, incrementando a partir de hoy su operativa regular a 7 frecuencias por semana, ofreciendo a los pasajeros un vuelo diario desde España a Singapur y Asia-Pacífico. De esta forma, y con el objetivo de dar respuesta a la alta demanda en la temporada de vacaciones, entre el 4 de julio y el 29 de agosto de este año se podrá viajar dos días a la semana desde la ciudad condal hasta Singapur sin hacer paradas. Estos dos vuelos directos complementarán los cinco vuelos semanales que ofrece actualmente la compañía desde la capital catalana hasta Singapur vía Milán.

Este evento quedó inaugurado con un acto de bienvenida celebrado en la puerta de embarque desde donde ha salido esta mañana la nueva frecuencia de Singapore Airlines hacia Singapur. El evento, que ha contado con una visita exclusiva por parte de los medios al interior del Airbus A350, también ha contado con un photoshooting para que los pasajeros puedan recordar ese día, un pequeño desayuno y la presencia de representantes de la aerolínea.