Benvinguts a l'Associació Spotters Barcelona - El Prat

Som una associació sense ànim de lucre, formada per un grup de persones aficionades a l'aeronàutica, de totes les edats. Estem inscrits al Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya amb data 5 de desembre del 2011.

 • Adolf Malet Oliete (1937 - 2023)

  Avui els de l’associació estem tristos: ens hem llevat amb la terrible notícia que l’Adolf Malet Oliete (en Malet, com el coneixíem) ens ha deixat a l’edat de 86 anys. Llegeix més.

  Publicat

 • Concurs Calendari 2023

  Un any més, i com ve sent habitual últimament, s'està duent a terme la presentació i votació de les fotografies que configuraran el calendari del 2023. Llegeix més.

  Publicat

 • Crònica Barcelona Open Day 2022

  El passat 20 d'octubre del 2022, l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat, AENA i l'Associació Spotters Barcelona-El Prat van organitzar l'Open Day Barcelona 2022. Llegeix més.

  Publicat

 • Barcelona Open Day 2022

  Després de més de 2 anys, i un cop finalitzada la maleïda pandèmia, l’Associació Spotters Barcelona-El Prat juntament amb AENA Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat recuperem l’organització de l’Open Day, que se celebrarà el proper 20 d’octubre de 2022. Llegeix més.

  Publicat

 • Canvi de denominació de las pistes paral·leles

  El 24 de març, les pistes paral·leles de l'aeroport Barcelona canviaran la seva denominació degut al desplaçament del pol nord magnètic. Llegeix més.

  Publicat

 • Concurso Fotográfico junto a L'Aeroclub de Sabadell

  La Associació de Spotters Barcelona - El Prat junto con L'Aeroclub de Sabadel organizan un concurso fotográfico al que os invitamos a participar. Llegeix més.

  Publicat

 • En recuerdo de Artur Vidal

  Hace un año, concretamente el 30 de agosto de 2020, preparábamos el equipo fotográfico para otra jornada de spotting y apenas al conectar el móvil, un mensaje de voz de WhatsApp. Una voz serena, pero con un profundo sentimiento de tristeza, nos informaba de la muerte de nuestro compañero, amigo y presidente Artur Vidal. Llegeix més.

  Publicat

 • Visita al MIG 15 propiedad de Joan Salleras

  L’Associació de Spotters Barcelona el Prat pudo organizar una pequeña escapada a terres gironines con el fin de retratar un MIG 15, estacionado en una finca privada, una vez que las autoridades sanitarias anularan las restricciones impuestas para luchar contra la pandemia del COVID-19. Llegeix més.

  Publicat

 • Ganadores del 1er Concurso Fotográfico "Artur Vidal"

  Hoy queremos comunicar y dar la enhorabuena a los ganadores del primer concurso "Artur Vidal" organizado por la Associació de Spotters Barcelona - El Prat junto con Aircomment.info, con la colaboración de Emirates Airlines. Llegeix més.

  Publicat

 • ¡Participa! 1er. Concurso Fotográfico "Artur Vidal"

  La Associació de Spotters Barcelona - El Prat junto con Aircomment.info organizan el primer concurso "Artur Vidal" con la colaboración de Emirates Airlines. Llegeix més.

  Publicat